Economia

Rocío Martínez-Sampere

Rocío Martínez-Sampere

Rocío Martínez-Sampere

  • Diputada Parlament de Catalunya

Diputada al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Barcelona des de 2006.

Llicenciada en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Ha fet un màster en economia i un màster en ordre públic i administració pública a la London School of Economics and Political Science de Londres. Ha cursat estudis de doctorat en economia pública a la Universitat de Barcelona. Ha exercit la docència a la London School of Economics and Political Science de Londres (1997-1998), la Universitat Oberta de Catalunya (2002-2004) i l'IES Barcelona, American University (2003-2005).

Ha treballat com a economista a les empreses IDEA i Fabian Society (1998-1999), com a coordinadora de l'equip de recerca de la Fundació Rafael Campalans (2000-2004), com a tècnica analista del govern local en el Centre per a la Innovació Local de la Diputació de Barcelona (2000-2002) i com a responsable del gabinet del president de la fundació CIDOB (2000-2004). Abans de ser diputada va treballar a la Direcció d'Anàlisi i Prospectiva de l'Oficina del President Maragall.

Al Parlament, és portaveu de la comissió d’Economia,finances i pressupost i membre de les comissions d’Empresa i Ocupació, Sindicatura de Greuges, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Pacte Fiscal.

Militant del Partit dels Socialistes de Catalunya de l’agrupació de Sant Martí, és membre de l’executiva de la Federació de Barcelona. També és patrona i membre de l’executiva de la Fundació Rafael Campalans. Des del XII congrés, secretaria d’àrea econòmica de la nova executiva del PSC.

Campos obligatorios

Términos y condiciones