Economia

Montserrat Colldeforns Sol

Montserrat Colldeforns Sol

Montserrat Colldeforns Sol

  • membre de l'executiva de Federació Federació PSC Vallès Oest

Nascuda a Barcelona l'any 1947. Economista. És llicenciada en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona i doctorada en economia per la London School of Economics. És experta en afers de finançament autonòmic i balança fiscal.

Com a funcionària de la Generalitat de Catalunya ha treballat en la Comissió Mixta de Valoracions. 

Diputada per Barcelona al Congrés dels Diputats on ha estat portaveu de medi ambient del Grup Parlamentari Socialista del 2004 al 2007 i portaveu d’hisenda del 2008 al 2011.
Abans ha estat responsable de medi ambient al “Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004”, i ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat als Departaments de Medi Ambient i d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, i també al Gabinet Tècnic de l’Ajuntament de Barcelona.

Ha estat professora a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat Pompeu Fabra. Ha escrit o col•laborat en llibres sobre finançament de la Generalitat de Catalunya, la balança fiscal de Catalunya i Espanya, el medi ambient i la sostenibilitat i el canvi climàtic, a més d’articles i comunicacions sobre aquests temes.

Campos obligatorios

Términos y condiciones