Economia

Romero a Aragonès: “Els Pressupostos són responsabilitat seva i no l’estan assumint”

  • Actualitzat:
  • Creat:

La portaveu socialista diu al vicepresident que “no s’hi val acusar el govern espanyol de no complir amb les inversions quan vostès les van boicotejar no aprovant els PGE”

La portaveu d’Economia del grup Socialistes-Units per Avançar, Alícia Romero, ha dit avui al vicepresident Aragonès que “vostès no van aprovar els Pressupostos i aquest es el gran problema que tenen. Es responsabilitat seva i no l’està assumint. No poden responsabilitzar els grups parlamentaris, perquè encara no ens els han ni ensenyat”.

 

Després de la compareixença del vicepresident en comissió al Parlament per explicar les darreres retallades, Alícia Romero li ha recordat que “vostè està en un govern desunit, descoordinat i en el que els seus integrants tenen interessos diferents. Vostè ha vingut aquí a fer un titular per contrarestar el President Torra, judicialitzant la política. El diàleg li ha durat 72 hores. Quant mal fan les seves guerres partidistes als catalans. El que volem saber es si tenen polítiques per fer front a les necessitats d’aquest país en infància, gent gran i salut”, ha afegit.

 

Segons la portaveu socialista, “un altre error  dels grups que formen part del Govern és no haver permès l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat, i ja els vam avisar de les conseqüències de no fer-ho. Ara tindríem els recursos suficients per no haver de fer aquestes retallades”. En aquest sentit, Romero ha recordat que això afecta acords de la comissió bilateral relatius al deute de mossos, l’IVA, l’addicional tercera i inversions que pugen fins als 2.200 milions d’euros.

 

“No s’hi val acusar el govern espanyol de no complir amb les inversions quan vostès les van boicotejar no aprovant els PGE”, ha conclòs.

 

Paraules clau: