Economia

“No s’entendria que els partits catalans no donessin suport a uns Pressupostos beneficiosos per Catalunya i el conjunt d’Espanya”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Salvador Illa afirma que “alguns encara defensen el camí fracassat de la unilateralitat, i altres com els socialistes defensem la finestra d’oportunitat que es va obrir amb el Govern de Pedro Sánchez”

El Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “Catalunya es troba en una cruïlla. Alguns encara defensen el camí fracassat de la unilateralitat, que ens ha deixat dividits, empobrits i desprestigiats, i altres com els socialistes defensem la finestra d’oportunitat que es va obrir amb el Govern de Pedro Sánchez”.  “Ara hem conegut un  projecte de Pressupostos molt beneficiós per Catalunya i pel conjunt d’Espanya, que inclou mesures socials molt importants, com  la pujada més important que mai s’hagi produït a Espanya del salari mínim interprofessional, i una millora del finançament de Catalunya”, ha afegit.

 

En declaracions als periodistes a Barcelona, Salvador Illa ha assegurat que “no s’entendria que els partits catalans no hi donessin suport. Hi ha temps per fer propostes i fins i tot poder millorar-los encara més, però són uns Pressupostos que reverteixen l’austeritat, que inicien el camí de la millora del fiançament de Catalunya i que contribuirà a millorar les condicions de vida de catalans i catalans”. “I tampoc s’entendria que el seu No se sustentés en demanda de peticions impossibles per al Govern d’Espanya”, ha conclòs.

 

Paraules clau: