Economia

El PSC insta el Govern de l’Estat a explicar per què no s’han pres les mesures necessàries per evitar el caos al Prat

  • Actualitzat:
  • Creat:

José Zaragoza recorda que aquest cap de setmana hi ha hagut noves aglomeracions a l’aeroport de Barcelona i critica que Enric Millo addueixi “l’excés de passatgers” per explicar la situació

José Zaragoza
José Zaragoza

El diputat del PSC al Congrés José Zaragoza ha registrat diverses preguntes escrites per tal que el Govern de l’Estat expliqui els motius del reiterat caos a l’aeroport del Prat i a d’altres aeroports de l’Estat com Madrid Barajas, a causa dels canvis instaurats en el control de passaports. Zaragoza ha recordat que aquesta cap de setmana passat hi ha hagut noves aglomeracions al Prat i ha insistit que el Govern “ha d’actuar ja per evitar les molèsties ocasionades als passatgers i la mala imatge internacional que provoquen les cues”.

Entre les preguntes registrades, el diputat insta el Govern a explicar per què no s’han pres  a temps les mesures adequades i com pensa solucionar el problema per evitar que es continuï produint aquesta situació. A més, Zaragoza critica que el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, hagi dit aquest cap de setmana que el caos està causat per un “excés de passatgers” a l’aeroport del Prat. “És impresentable que el delegat del Govern es tregui de sobre un problema tan greu acusant els viatgers”, ha dit el diputat. Per aquest motiu, ha anunciat que registrarà una nova pregunta escrita en aquest sentit.

Fitxers adjunts: